Luiewijvenweekend, editie VI.

Als je al voor de zesde keer met een bende topwijven een weekend gaat luieren met een hoofdletter, dan kan je ervan uit gaan dat het een topconcept is. Eén keer per jaar van vrijdagavond tot zondagmiddag de boel thuis de boel laten, dat doet gewoon wonderen.

*Om geweldig lui te zijn, moet je ook gigantisch efficiënt zijn. Want uiteraard moet er ook wel LEKKER gegeten en gedronken worden, allemaal met minimale inspanning. De menu lag op voorhand al vast en de boodschappen werden verdeeld (Wij hebben een excel, ladies and gentlemen)  Ter plaatse, springt iedereen al eens recht om de tafel af te ruimen of de vaatwas leeg te maken.  En ja, dat alles zonder bitchfights. Sorry.

IMG_0197

*We logeerden eigenlijk vlakbij huis deze keer, in De Wingerd in Dikkele. Over het huis hebben we wat stevige opmerkingen, maar de tuin met sauna was prachtig. Maar echt prachtig.

IMG_0169 IMG_0171 IMG_0173 IMG_0174

*Frank was op voorhand niet echt hoopvol, maar eigenlijk hebben wij schitterend weer gehad. Dat betekent inderdaad dat er in die prachtige – volledig ingesloten-  tuin op verschillende momenten naakte post-sauna lijven hebben rondgedarteld. Het klinkt even fantastisch als het was. (En ik ben niet verantwoordelijk voor het beeld in uw hoofd nu, niet)

IMG_0185

*Als ge dacht dat onze foef vorig jaar al een issue was, dan hebben we dat dit jaar nog overtroffen. We hebben ook een volledig nieuw vak voor in de Dikke Van Daele klaar, met foef-samenstellingen. Op aanvraag te verkrijgen, na een paar glazen wijn.

*Alhoewel, geen drankorgels deze keer. Weinig rock- ’n-roll, want rond middernacht ging het licht al uit. Maar dat hoort bij lui zijn. En ik was al wakker van 4u30. Aha, nu gij. Zalig geslapen trouwens, vooral de tweede nacht. Ik verdiende kei hard een ongestoorde nacht in de suite, maar echt kei hard.

IMG_0189

*Pasop, wij nemen dat lui zijn echt heel serieus. Maar voor sport maken we graag een uitzondering. Beetje intimiderend om met ons opperwijf te gaan lopen gezien haar indrukwekkend palmares, maar ik heb het gedurfd. Was ook maar een mini-toertje van 3,5 km. En zij heeft dan tijd om foto’s te nemen, altijd tof om eens loopfoto’s van uzelf te hebben. En daarna doet zij dezelfde toer gewoon nog eens twee keer. (Niet voor niets ons opperwijf natuurlijk)

IMG_0191

*De boeren in Dikkele vinden dat trouwens niet erg dat ge tijdens uw looptoertje grandioos verkeerd loopt en knal in zijn koeienpad terecht komt. Hij heeft ons uitbundig gewezen waar we wel moesten zijn en nog “buzze geven” geroepen. Gebaren inclusief. Volgens mij was het lang geleden dat boer Dikkele nog eens drie deernes tegelijk op zijn erf had zien huppelen.

IMG_0194IMG_0196

*Als iemand tegen u zegt dat het absoluut verboden is om in de tuin te plassen, dan kunt ge toch nog maar aan één ding denken zeker? Kei hard in de tuin plassen. Over het spuiten van moedermelk op de bloemen stond trouwens niets in het reglement, maar ik heb dat ook niet gedaan hoor. Uhum.

*Ieder weekend heeft wel een running gag, in de tuin plassen gaat nog efkens meegaan peisk.

IMG_0190

Maar de samenvatting is alweer dezelfde: heerlijker dan heerlijk. Ook al hebben we twee wijvekes helaas moeten missen. Maar echt, zalig. Wij zijn een topclub, zonder zeveren. Allez, we zeveren wel veel. Als we niet gieren van het lachen. Of naakt door de tuin dansen.

 

 

PS: Het volgend weekend ligt ook al vast. De locatie nog niet.

This entry was posted in Rapporteren, Trippen. Bookmark the permalink.

5 Responses to Luiewijvenweekend, editie VI.

 1. Veerle says:

  Ik wil wel eens een glas gaan drinken 😉 dan vertel ik eens over mijn allereerste suikerontharing die ik gisteren heb laten uitvoeren in dat gebied 😉

 2. Jah, ik was al helemaal onder de indruk van die tuin en toen las ik het van dat plassen. Wég, wegzwijmelen bij de foto’s… 😉 😉

 3. lou says:

  Wat was er mis met het huis; ziet er nochtans in orde uit op hun site?

  • Sofinesse says:

   Het huis was niet proper. Het weekend was van vrijdag 16u tot zondag 16u (doorgaans mag je tot maandag blijven). Het huis is absoluut niet kindvriendelijk. En bovendien krijg je achteraf nog een afrekening voor water en elektriciteit, terwijl je echt al heel veel betaald hebt. Er was ook een kamer met een gigantisch vochtprobleem, niet aangenaam om daar te moeten slapen.

 4. Pingback: Viswijvenweekend. | Sofinesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *