Wat doe je als nog een fantastische Bongo-bon liggen hebt die bijna gaat vervallen, er een hotel in Barcelona bijstaat en je een kersvers lief hebt? Dan boek je een citytripje, uiteraard. En er is absoluut niks mis mee, dat je dat doet na vier dagen samen zijn. Dat is zot en impulsief. En geweldig romantisch.

Zaterdagmorgen in alle vroegte vertrekken, zondagavond terugkeren. Op zich is dat redelijk decadent. En mogelijks ook een beetje kort voor een trip naar Barcelona. Maar we hebben toch redelijk goed ons best gedaan. De bongo-bon was trouwens een cadeautje van Uncle J, en het heeft volgens mij wat mogen kosten. We sliepen namelijk vlakbij het centrum, in the penthouse en met bubbelbad. (Trouwens een kleine tip over bubbelbaden, het is niet de bedoeling dat ge dat opzet als er nog niet genoeg water in het bad zit. Tenzij graag een carwash-effect creëert in de badkamer, dan kan ik het aanraden.)

A room with a view

A room with a view

We hebben the usual stuff gedaan, maar ook gewoon geproefd van de stad. Soms op een bankje in park Güell, met aardbeien in de zon bijvoorbeeld.

Om op te eten

En toen we dorst hadden, gingen we gewoon even naar de McDonalds. Om dan met de beker verder te kunnen wandelen. En toen we aan de kassa stonden en zagen dat er McFlurry Oreo was, (McFlurry met Oreo-koekjes, waarom bestaat dat nog niet in België? Dat is dus kei lekker he) zaten we daar plots met een ijsje en zonder drank. Ik mocht van de boze mevrouw van de McDo het menu-bord niet fotograferen, dus ik kan niet bewijzen dat het er echt was. Wist je trouwens dat ze daar ook een sausje bij de McFlurry doen, daar in Spanje? Ze doen daar ook een sausje bij. Een bijzonder lekker ijsje dus, met stukjes oreo en witte chocoladesaus. Ik hoef niet te zeggen dat het heerlijk was, dat kon u al raden. (Over het aantal caloriën hebben we het niet, maar we hebben er eentje gedeeld, dus dat is al minder caloriën e. Toch? Ja, zeg ja.)

Mmmmmmm....McFlurry Orea mèt witte chocoladesaus!

Ik ga u niet vervelen met saaie vakantiefoto’s. Het was gewoon heerlijk. Het was de max.Ik kan er blijven over ratelen, maar u oordeelt misschien best gewoon zelf…

Zegt de ene vlinder tegen de andere, hebt gij ook zo weinig plaats?

 

* Over kwaaltjes die ik in Barcelona gehad heb, volgt nog een andere post. Als u daar tegen kan, tenminste. It wasn’t pretty, I can tell.