2018. Ik haat u.

Je hebt gevraagd om niets te schrijven. Dus ik zal zwijgen. Net als jij voor altijd.

Maar godverdomme Thomas, godverdomme.

This entry was posted in Er zijn zo van die dingen. Bookmark the permalink.

19 Responses to 2018. Ik haat u.

 1. Tine Vanhaevre says:

  Ik haat 2018 mee voor u. Dit verdient niemand!

 2. Anneleen says:

  Hier zijn geen woorden voor. Ik hoop dat je ook nu weer voelt hoe goed je omringd bent. Sterkte!

 3. Els van der Kaa says:

  Wat een shitjaar voor jou, voor jullie. Je zit dagelijks in mijn gedachten, ook al ken ik je niet persoonlijk. Hoeveel kan een mens nog verdragen? Jullie zitten aan de limiet, daar twijfel ik niet aan. Zelfs erover ja. Je kan alles zo mooi verwoorden, blijf dat doen, zeker deze dagen en weken die komen. Niet om direct online te zetten, maar voor jezelf om telkens dat wat je dwars zit toch even ‘kwijt’ te kunnen. Tijd heelt wonden zegt men. Ik wens je die tijd, zo uitgebreid mogelijk om alle tegenslagen van dit jaar een plaatsje te kunnen geven.

 4. Goofball says:

  Fxck 2018!

  Dikke knuffel voor de zoveelste keer 🙁

 5. An says:

  Heel veel moed en kracht gewenst om dit grote verlies te dragen 😢

 6. Barbara says:

  Ik ken je ook niet persoonlijk, maar leef al een tijdje mee met het wel en vaak ook wee van jouw gezinnetje. Pak elkaar maar eens stevig vast…

 7. Kleine Atlas says:

  Niet te bevatten. Heel veel moed. Steun elkaar waar mogelijk. We denken aan jullie.

 8. sop.hie.s says:

  Niet te vatten! En ook, hoeveel shit kan een mens over zich krijgen in een jaar? Ik denk aan je…

 9. Tina says:

  2018 heeft jullie naast een stevige linkse, een pijnlijke rechtse nu ook de mokerslag gegeven.
  Ik kan me zelfs niet inbeelden hoe je hieraan begint. Sterkte zeggen we ….
  Maar dat woord dekt de lading niet meer.
  Ik zoek naar iets, een woord, een zin, die wat troost zou kunnen bieden, maar ik vind ze niet.

 10. marlies says:

  wat een vreselijk nieuws. Houd je vast aan elkaar…

 11. Evi says:

  Woorden schieten grandioos te kort … Ongelooflijk veel moed & sterkte. X

 12. Elke says:

  Laat je omarmen door de warmte van je gezin. Heel veel sterkte…

 13. pieke says:

  niet te doen wat jij moet doen. heel veel liefs en moed gewenst

 14. princessjesliefde says:

  Lieve Sofie, ik denk zó ongelofelijk veel aan je. Er zijn geen woorden..Dikke zoen, dikke knuffel <3

 15. Liesbeth Verelst says:

  Ik weet echt niet wat ik moet schrijven.
  Dit is niet te bevatten.

  Liesbeth

 16. Elke says:

  Al veel aan jullie gedacht de voorbije dagen én beseffend dat er geen woorden voor zijn, dat het te hard is, dus alleen maar warmte en veel moed en dat elke dag opnieuw.

 17. Goh Sofie, ik probeer al een paar dagen de juiste woorden te vinden. Maar het gaat gewoon niet. Want voor wat jou nu overkomt, voor al wat jou dit jaar overkomen is, daar zijn gewoon geen woorden voor. Dit is veel te hard, veel te veel, om te kunnen dragen. Koester de geborgenheid van je gezin, kruip zo vaak dat kan in de cocon van wie je lief is en laat niemand je wijsmaken dat je door moet gaan of sterk moet zijn. Want dat komt ooit wel weer, maar daar gaat veel tijd en veel helen over moeten gaan. Ik wens je veel zachtheid en liefs en denk aan jullie ♥

 18. Eveline Coppin says:

  Sofietje…iemand die je heel erg graag ziet, is er nu niet meer, maak ik op uit wat je schrijft… maar wie is hij precies? Een goede vriend? Familie?

  Warme knuffel!
  Eveline

 19. trijnewijn says:

  Veel dichter dan dit kan verdriet niet komen. Ik vermoed dat het voelt als een stuk van jezelf kwijt zijn. Sterkte is een woord dat nog niet eens in de buurt komt van wat ik je toewens, want je sterk voordoen helpt nu toch niet. Ik wens je liefde en warmte en begrip en tijd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *