Sofie maakt schaamteloos reclame voor jouw favorieten.

Ik gooi al eens graag olie op het vuur, dus ik vond het wel een geschikt moment om met wat reclame te gooien. Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om dingen waarvoor ik kei hard de volle pot heb betaald. Maar ik krijg via mijn Instagram geregeld de vraag waar ik die dingen gehaald heb, dus bij deze:

Valiezen met een naam

Een tijdje geleden postte ik een foto met de koffers van Felix en Basiel. Dat was een topcadeau van mijn moeder afgelopen Kerstmis. Ze vond het een beetje moeilijk om hun kleren uit elkaar te houden en heeft dan maar zelf voor een oplossing gezorgd. En terecht, want het is ook niet altijd gemakkelijk. Felix draagt veel kleren van Basiel af, wat de verwarring er niet minder op maakt. Zelfs mijn lief is er al eens in geslaagd om ze in elkaars kleren naar school te sturen. Ik hoef u niet te vertellen hoe gigantisch grappig dat er uitzag.

De gasten vinden het trouwens ook heel leuk om wat eigen kleine spulletjes in hun valiesje te stoppen als ze ergens gaan logeren. Alleen maar complimenten dus voor deze cadeau. Je kan het zelf bestellen via www.simplycolors.be

 

Sneakersokken

Ik denk dat er weinig mensen zo content zijn met de sneakertrend als deze eeuwigevoetpijnlijder. Toegegeven, ik heb er een beetje aan moeten wennen om sneakers onder een kleedje of rok te dragen, maar nu ben ik helemaal fan. Ik vind nog steeds dat er afgrijselijke exemplaren bestaan, maar ook heel veel snoepjes. In de winter is dat allemaal geweldig, maar hoe doe je dat in de tussenseizoen en zomer, als bepaalde combinaties echt om blote enkels smeken? Persoonlijk wil ik geen sok zien of voelen, dat werkt gewoon niet.

Ik ben heel lang op zoek geweest naar de perfecte sneakersokken, maar ik vond ze niet. Ofwel kwamen ze toch te hoog, ofwel vielen ze onderweg uit ofwel deden ze gewoon echt pijn. Tot ik vorige zomer in de gauwte een paar kocht bij H&M. De ideale sneakersokken. Luchtdoorlatend, compleet pijnloos (geen streep op mijn voeten!), onzichtbaar en fantastisch.

Het grote probleem was dat ik ze na dat lucky shot nooit meer ben tegengekomen. Ik heb me voor de kop geslagen dat ik er toen niet meer gekocht heb. Tot ik vorige week & Other Stories binnenstapte en mijn schatjes plots weer zag liggen. Ik heb meteen een hele voorraad gekocht en er zelfs cadeau gedaan aan een vriendin. Aangezien H&M en & Other Stories eigenlijk van dezelfde firma zijn, kan je ze misschien wel in beide winkels terugvinden. Maar ze zijn de max, zeg dat ik het gezegd heb. (En ze komen in het wit, zwart en grijs)

 

Oorbellen to die for

Ik zei al geregeld tegen mijn schoonzus dat ze alweer zo’n mooie oorbellen aanhad. Ze antwoordde bijna elke keer: ja, die zijn van Fleur Fatale. Dus toen ze een tijdje geleden een homesale organiseerde, heb ik hemel en aarde verzet om daar naartoe te kunnen gaan. Want ik pas nog altijd graag, ja. Ik raak graag aan en ik match graag met mijn gezicht.

Ik had een bedrag gebudgetteerd en ben daar zwaar over gegaan, en dan heb ik me nog moeten inhouden. Het deed me geweldig veel goesting krijgen om zelf eens een homesale te organiseren.

Dat zou dus betekenen dat ik een namiddag mijn living zou openstellen en winkeltje zou spelen. En dat ge dus moogt langskomen en eventueel iets kopen. Is dat een goed idee of zou ik hier voor piet snot staan met mijn hapjes? (Ik bedoel dus eigenlijk: zou je komen of niet?). Mijn buit vind je hier, en ik heb ze sindsdien al kei vaak gedragen.

Die andere perfecte juwelen

Ik kan geen reclame maken (ik herhaal: zonder enige vorm van persoonlijke verrijking) voor Fleur Fatale, zonder mijn andere favoriete juwelen te vermelden. Ik kreeg vorig jaar een ring cadeau en ik ben er nog elke dag geweldig blij mee. Ik kan ook niet voorbij de etalage van Elisa Lee in de Hoogpoort lopen zonder een kwijlemmer. Alles wat daar ligt is zoooo mooi. En ik wil het bijna allemaal (helaas kan mijn portemonnee dat absoluut niet aan, helaas)

Ik heb deze ring zelf mogen samenstellen en ik wil nog minstens een ketting. En nog een ring. En een ketting. En nog oorbellen. En misschien nog een ring. Maar dromen kan geen kwaad he?

 

Aan tafel

Ik ga meteen een beetje zondigen tegen mijn eigen gebod, want bij het volgende item heb ik wel degelijk een mini-korting gekregen. Maar ik heb daar ook nooit over gelogen, zoals je hier  al kon lezen. Maar het is opvallend dat ik vragen blijf krijgen over die tafel, echt niet normaal. Heel wat mensen hebben mij trouwens ook al laten weten dat ze dankzij mijn foto’s ook een aankoop hebben gedaan bij Pure Wood Design.

Ik kan dus ook zonder schaamte zeggen dat ze me veel te weinig korting hebben gegeven, drie jaar geleden. Als je ziet hoeveel ze dankzij mij al verkocht hebben (insert smiley met uitstekende tong en knipoog). Maar het is echt opvallend, ik kan geen foto posten waar de tafel toevallig opstaat, of ik krijg gigantisch veel vragen waar we die gekocht hebben. Bij Pure Wood Design dus!

En we zijn er nog altijd heel zot van. Er zijn maar twee dingen die ik anders zou doen. Ik zou ze zeker laten vernissen deze keer (we wisten toen niet dat je dat kon combineren met andere behandelingen van het hout, foutje van de firma – maar ondertussen heb ik ze zelf vernist) en de randen zijn met kleine kindjes ook wel moeilijk hygiënisch te houden. Het is te zeggen, daar kruipen gemakkelijk kruimels in. Maar voor de rest: perfect.

 

Voila. Een post gebaseerd op vragen die ik krijg via Instagram. Waar ne mens in 2018 toch al geen inspiratie haalt om te bloggen.

 

 

 

This entry was posted in Er zijn zo van die dingen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sofie maakt schaamteloos reclame voor jouw favorieten.

 1. fieke says:

  Die tafel blijft echt wel een pareltje. En naar die homesale van Fleur Fatale zou ik zeker proberen te komen, want dat is volledig mijn stijl!

 2. Kim says:

  Homesales bij jou zijn super, dat weet ik uit ervaring, dus ik zou zeker komen als je me zou uitnodigen 😀
  En die tafel is inderdaad geweldig (op dat kruimelverzamelende randje na), dat weet ik ook uit ervaring, heb er de volle 3 meter van staan thuis!

 3. Nina says:

  #reclame

  Jij krijgt echt veel te weinig gesponsord.

  Die home sale dat zie ik zitten, meer nog er staat er hier ook eentje op de planning voor binnenkort! Ik hou je op de hoogte. Xxxx

 4. Els says:

  Ik kocht die tafel dankzij jou! En idd hetzelfde van die kruimels… Inmiddels kochten wij daar ook de salontafel, maar dan met het kader waarbij het blad op de poten valt ipv erin ligt. Veel properder! Laten vernissen hadden we gelukkig wel gedaan :-). Die juwelen zijn inderdaad allemaal om van te kwijlen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *