Het interview.

Een hele tijd geleden vroeg Nina van missbliss of ze me mocht komen interviewen. Ze timmert hard aan een blogacademie en wou me wat vragen stellen over bloggen. Ten slotte ben ik al zeven jaar bezig (say whut?) en ben ik toch een bekende blogger (zei Nina). Bwaaaaaa denk ik bij dat laatste, maar ik was uiteraard geflatteerd.

Die namiddag was Nina te vroeg en ik te laat met kinderen ophalen, dus ging ze gewoon mee. Voor het interview maakten we dus al een gezellige wandeling, met een gezellige babbel. Maar dat was allemaal off the record natuurlijk (ge wou er graag blij zijn, ik snap dat. Zotte geheimen verteld ook.)

Om een beetje rustig te kunnen praten heb ik mijn kinderen kei professioneel voor ROX geparkeerd tijdens het interview, en mogelijks ook wat meer snoepjes gegeven dan gezondheidsgoeroes voorschrijven. Ondertussen is het gaatje in Basiel zijn tand gevuld en heeft hij tijdens de werken geen kick gegeven. Stoerder dan stoer, die oudste van mij.

De man van Nina kwam even later ook binnen, samen met zijn fototoestel. Hij nam onder andere deze geweldige foto van Felix:

copy Bert Huysentruyt

copy Bert Huysentruyt

Het was de bedoeling om foto’s van mij te nemen. Maar toen Felix zich vol overgave op zijn portie soyayoghurt stortte, kon het fototoestel zich blijkbaar niet inhouden. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dat snoetje niet kan weerstaan.

Je kan de rest van de foto’s bekijken EN het interview hier nalezen. Grappig wel, meestal stel ik de vragen, maar het was heel fijn om eens aan de andere kant te zitten. (Om maar te zeggen: ik zou kei hard ja zeggen als  kranten/magazines/boekskes me zouden vragen.)

En als jij nog vragen zou hebben voor mij, daarvoor zijn comments uitgevonden he!

(Laat je gaan he, wie weet kan ik daar dan een post van maken. Het is ten slotte vakantie,. Dus als jullie al de helft van het werk doen, dat zou wel ideaal zijn. By the way: prettige zomer!)

 

 

This entry was posted in Er zijn zo van die dingen, Want zo ben ik. Bookmark the permalink.

3 Responses to Het interview.

 1. liese says:

  🙂 fijn interview! voor jullie ook een prettige zomer!!!

 2. Liesbeth Verelst says:

  Tof interview! Een heerlijke zomer gewenst aan jullie allemaal. Ik lees jouw blog graag. Het is eerlijk, oprecht , warm en vrolijk geschreven en ik word er altijd goed gezind van.
  Borstvoeding en kindjes zijn echter geen onderwerp voor mij, dus daar kan ik niet over uitspreken, maar als je vind dat een boek over borstvoeding mama’s kan helpen, wat houd je tegen? Zoveel mensen, zoveel meningen.

 3. Evi says:

  Wat een leuk interview zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *