Het is mijn verjaardag vandaag, dus ik mocht uitslapen. Ik was wakker natuurlijk, want Felix had al een eerste cadeautje uitgedeeld door om 2u30 de eerste en enige voeding te vragen (twee teruggeeftutjes niet meegerekend). Het was een goede nacht, heerlijk. Daarna waren Basiel zijn eerste woorden “mama, jij bent mijn vriendje” – dus de dag kon eigenlijk sowieso al niet meer stuk, want ik was al naast mijn lief wakker geworden die bijna helemaal genezen is van zijn griep.

De jongens trokken naar beneden om de woonkamer op te ruimen, ik mocht pas komen als het klaar was. Er werden dingen afgeprint in de kamer naast de onze, ik hoorde gestommel en gefluister. Plots stonden ze boven met een zakje vol cadeautjes.

Ik deed mijn eerste pakje open en was al meteen over the moon: een Jawbone UP2! Wow! Ik wilde al langer een activity tracker, om mijn slaap te monitoren, om mijn stappen te tellen, om extra motivatie te hebben voor een gezonde(re) levenstijl. Superblij mee, merci schat!

 

2016-02-12 05.58.29-1

Een halve minuut later deed ik het cadeautje open dat ik van een goede vriendin donderdag al had gekregen, maar pas vandaag mocht openmaken. Tien seconden later was de verbazing nog groter: een fitbit Charge. Waa-aat! Veel te zot cadeau!

2016-02-14 08.44.10-1

Blijkbaar twee mensen die mij goed kennen, want ik wilde inderdaad al lang zoiets. Maar nu heb ik een gigantisch luxeprobleem. Nu moet ik een beetje kiezen tussen de jawbone en fitbit. Ik heb al bij verschillende mensen mijn oor te luister gelegd, maar ik krijg absoluut geen eenduidig antwoord.

Ik durf ze ook niet allebei te passen, want het is de bedoeling dat één van de twee verkocht wordt (ik heb toestemming van allebei de cadeaugevers). Als ik de verpakking open, zijn ze meteen minder waard. (Terugsturen kan alleen nog voor de jawbone trouwens, de andere heeft zijn termijn overschreden)

Omdat ik ook de rest van de dag mijn goesting mag doen vandaag (Er moet wel iets leuks zijn aan verjaren, want ouder worden is dat eigenlijk niet meer), besloot ik daarna te gaan zwemmen. Terwijl ik mijn baantjes aan het trekken was (40, just so you know) besloot ik om het gewoon aan mijn lezers te vragen.

Zodoende heb ik twee belangrijke vragen:

  1. Neem ik de Jawbone of de Fitbit?
  2. Iemand interesse om de andere over te kopen voor een correcte prijs? (Zoals gezegd, hij is gloednieuw)

Want eentje aan elke pols, ja, dat zou er compleet over zijn.

PS: We zijn ook door naar de volgende ronde van de Pappenheimers!

2016-02-11 17.13.17-1