Het is hier een beetje stilletjes, maar dat begrijpt u wel. Sinds de komst van die schattige reus, is slapen er een beetje totaal overgeschoten. Dat klinkt nu misschien niet zo heel dramatisch, maar het hakt er serieus in. De laatste twee nachten heeft hij gelukkig WEL wat geslapen tussen voedingen, dus we hebben weer een beetje hoop. Ik besef dat twee nachten te vroeg is om van een trend te spreken, maar laten we het vooruitgang noemen.

Ik besef ook dat het hier voorlopig even een totale baby- en mama-blog is, waarvoor mijn oprechte excuses aan alle lezers die hier voor andere dingen komen. Het ding is, mijn leven is even alleen maar baby en mama zijn, wat gezien de omstandigheden heel normaal is. Ik hoef me dus eigenlijk ook niet te excuseren. En ja, ik twijfel nog steeds over kraamhulp, maar dit geheel terzijde.

Maar ik ging dus nog eens door mijn foto’s en werd daar gelukkig van. Hormonen en slaaptekort, ze doen wat met een mens. U heeft van die laatste twee dingen hopelijk niet al te veel last, maar ik deel de beelden toch graag met u.

IMG_4118

We hebben namelijk ook belangrijke dingen gedaan, zoals voor de allereerste keer naar de kapper gaan met Basiel. Hij vond het geweldig, zat te blinken van trots in de grote stoel en liet alles gewillig doen. Hij zit er tegenwoordig een stuk frisser uit, al ben ik nog niet volledig content van de ‘voorkant’. Iets te recht en plechtig communicantje, maar dat groeit wel weer.

IMG_4073 IMG_4125

Dit soort foto’s zou ik aan de lopende band kunnen posten. Want een rustige baby blijft gewoon het meest schattige ding op aarde. Zet daar een fantastische papa bij en ik ben helemaal gesmolten.

IMG_4116

Dat gebeurde hier trouwens ook. Toen ik op een woensdagnamiddag plots twee slapende zonen op mij had liggen. Heerlijk. Het zit trouwens wel snor tussen die twee. Een beetje een moeilijke start, maar ondertussen wil Basiel zijn broertje overal bij betrekken. Hij moet altijd meegaan, hij wil helpen met vanalles en doet dat schitterend. Af en toe vraagt hij ook om hem vast te houden, iets wat ik uiteraard niet kan weigeren.

IMG_4141

Gisteren was wel even een uitdaging. Pedagogische studiedag, meaning home alone with two. Gelukkig is mijn moeder afgekomen en zijn we naar de Blaarmeersen getrokken. Het was veel te koud voor onze geplande pickick (toch gedaan en het smaakte), maar iedereen heeft zich wel geamuseerd. En was nadien stikkapot.

IMG_4152

We kregen ook heerlijke kraamkost (Ik breng de schotel zo snel mogelijk terug i.)

IMG_4145

en ploeterden elke dag verder. Het heeft overigens maar twee uur geduurd om deze post te schrijven, valt mee toch? Felix noch mama zijn vandaag al gewassen. So what.

Maar zot content he, dat wel.