Sofie mag tickets weggeven

Het staat tegenwoordig op een laag pitje, omdat mijn lijf (vrij letterlijk te nemen) en tijd wordt weggezogen door een schattig ventje van een dikke vier maanden. Maar impro ligt me nog altijd heel nauw aan het hart. Mijn eigen clubje The Lunatics is weer vertrokken voor een topseizoen. Je kan elke donderdagavond komen kijken in Trefpunt in Gent, of via onze website even checken waar ten lande we voor de rest nog spelen. En wie weet, als ik ooit stop met borstvoeding (en dat is wel het plan), dan kruip ik misschien/waarschijnlijk zelf weer achter de MC-microfoon.

Maar ik heb ook veel vriendjes die impro maken. Niet alleen bij The Lunatics, maar ook daarbuiten. (Al is er ook wel overlapping, impro is in Vlaanderen een kleine familie). Onder andere mijn goede vrienden van RIOT. Dat is The Royal Improphonic Orchestra & Theatre. How, dat klinkt chic. Is het ook. Met recht en rede een majestueuze titel, voor een dito gezelschap. Om kort en bondig te zijn: ze maken muzikaal improvisatietheater.

Daar weet u natuurlijk niet veel mee. U weet pas echt wat dat betekent als u een keer (of verschillende keren) gaat kijken. Maar het komt er op neer dat alles ter plekke verzonnen wordt: de verhalen, de personages en de liedjes. En dat leidt tot knotsgekke, ontroerende, hilarische en fantastische momenten.

Ik bedoel, dat wil u toch zeker eens gaan bekijken? Na mijn heel verleidelijke promotalk (waar geen half woord van gelogen is. En wel integendeel. Ik kan niet beschrijven hoe goed het wel is), bent u al ijverig aan het zoeken in uw agenda wanneer u naar het Fakkeltheater kan afzakken.

In dat verband heb ik heel erg goed nieuws voor u, want ik mag 2×2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van woensdag 14 november.

Gewoon hieronder een reactie plaatsen waarom u graag een duoticket zou krijgen voor deze voorstelling. Een onschuldig hand kiest twee winnaars en een niet-onschuldige hand brengt u op de hoogte van de praktische kant van de zaak.

Ik ben echt zelf een heel grote fan. Ik vind dat je gewoon moet gaan kijken. Geen excuus. Go!

Ik heb zelf ook eens meegespeeld om te depanneren. Maar voor de rest bevind ik mee meestal achter het licht (ik kan namelijk echt niet zingen)

Gewoon om u een impressie te geven van hoe het er aan toe kan gaan

 

This entry was posted in Er zijn zo van die dingen, Lunatics, Want zo ben ik. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sofie mag tickets weggeven

 1. EvaLou says:

  Ik ding mee naar die prijs!

 2. Gitt says:

  Ik weet wel zeker dat mijn ouders enorm graag naar deze voorstelling willen gaan. Muzikaal improvisatietheater, waaw! Dus ik waag graag mijn kans voor hen.

 3. Lutgarde Horions says:

  Ik ga dolgraag een avondje uit om zo te bekomen van een zware werkdag! Dus hoop ik kans te maken op tickets voor deze show! Alvast bedankt!

 4. eveline says:

  Ik zou wel graag gaan met Philippe…Zo komen we nog eens een avondje buiten en kan mijn schoonzus – die momenteel alleen is, omdat haar lief (mijn broer) drie weken in Amerika is – op Gitte komen passen. Iets waar ze echt staat voor te springen, gezien ze heel graag met kindjes omgaat.

 5. ronald van de vijver says:

  ziet er iets speciaals uit dat ik wel eens wil meemaken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *