Ik dacht zo bij mezelf, het is tijd om nog eens iets te bakken. Het vorige fiasco is ondertussen ongeveer vergeten, tijd voor een nieuwe poging. Maar ik weet echt niet wat er nu weer fout gegaan is. In het recept stond dat de perencake ca. 1h in de oven moest staan, maar na een halfuur zag ik het al fout gaan. Ik heb er toen aluminiumfolie over gedaan en het tien minuten later alsnog uit de oven gehaald. Toch zag het er zo uit toen het uit de oven kwam:
Ik weet echt niet wat ik fout doe. Tips zijn geweldig welkom (en ik zweer het, maar de binnenkant was wel lekker).
Verder gingen we ook naar het containerpark van’t weekend. Zoals ge hier ziet, was dat wel nodig.
Toen het allemaal nog in de living stond, had ik nooit gedacht dat we het in de auto gingen krijgen.
We zijn dan ook twee keer moeten gaan, maar ik ben zeer blij dat we weer wat brol kwijt zijn. Al heeft het ook pijn gedaan. Ik moest van mijn lief wat schoenen weggooien. Misschien wel omdat ik ongeveer xtig paar heb. Maar van twee paar heb ik echt spijt. En weer in de kledingcontainer kruipen, dat is niet echt een optie vrees ik.
Tot slot wil ik u ook graag laten kennismaken met onze humoristische buren. Want ge weet toch nooit dat ge toevallig ramen of dakpannen nodig hebt?
Een uur?
Volgens mij was dat recept verkeerd. Aan uw cake te zien stond je oven te hoog én heeft je cake te lang gebakken…
Ik zou toch ook denken dat je oven veel te hoog stond. Max 180° voor cake, zou ik zo denken.