Ge moet ook niet te veel willen, natuurlijk.

Ik ben nogal fan van bloemen. Ik ga op zondagmorgen dus ook bijzonder graag naar de Gentse bloemenmarkt. Als ik ga neem ik een budget van 5, maximum 10 euro mee en ik kom altijd naar huis met een prachtig boeket. (tip: het kleine kraam naast het blauwe kot!)

Af en toe ga ik met i. en Mira, en dan gaan we na onze inkopen nog rustig een koffie drinken (of een croissant eten, dat kan ook). Meisjes onder elkaar, heerlijk gezellig.

Nu was ik toevallig vorige zondag op trainingsweekend met de Lunatics. Ver van de Gentse bloemenmarkt. Spijtig dat i. en gevolg net dan een brunchdate hadden georganiseerd. Want allez ja, ik kon dus niet mee.

Omdat ik er ongeveer zeker van was dat ze eerst of nadien nog over de markt zouden wandelen, had ik mijn lief kleine (ok, waarschijnlijk grote en duidelijke) hints gegeven dat ik het toch wel heel erg fijn zou vinden dat hij bloemen zou meebrengen. Voor de gezelligheid van ons huis natuurlijk, in geen geval uit romantiek voor mij. Gewoon, de zondagse bloemen van de bloemenmarkt. Ge weetwel.


Ik was toch echt verrast toen ik binnenkwam. Hij heeft dat goed gedaan. Of moet ik zeggen, i. je hebt hem in de juiste richting geduwd? Either way.

Toen vroeg ik welke andere bloemen er ook nog waren die hij eventueel ook nog had kunnen kiezen. Antwoordde hij.

–          Ja. Gele.

Ge moet ook niet te veel willen natuurlijk.

This entry was posted in Gent, Liefde, Lunatics, Thuis en al. Bookmark the permalink.

1 Response to Ge moet ook niet te veel willen, natuurlijk.

  1. Nina says:

    Haha hilarisch! En exact wat een paar mannen die ik ken ook zouden antwoorden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *