Heet in de keet

Na jaren in de kou, maanden van verkleumen en konijnen tegen de draad.

I am proud to present: the new heating

Verwarming, het is een zegen

 

Het heeft gigantisch veel geld gekost, mijn huisbazen zijn slechte mensen (mogelijks kunnen we zelfs spreken van huisjesmelkers) – maar ik ben trots op mijzelf dat ik het gedaan heb.

Alleen jammer van het geld, als ik bedenk hoeveel schoenen ik daarmee had kunnen kopen. Tss.

En links en rechts hoor ik van goede vrienden, stom dat ge dat nu nog gedaan hebt, want gaat ge daar nu nog lang blijven wonen, met uw nieuw lief en al?  Awel ja, dat zien we dan wel e. Het is niet dat ik dat op voorhand kon timen. Maar ondertussen is het toch warm.

Heet zelfs als ge het op stand 7 zet.

This entry was posted in Thuis en al. Bookmark the permalink.

9 Responses to Heet in de keet

 1. Marjan says:

  Ben héél blij voor jou, hoewel ik het ook gezellig vond met het bouillotteke tijdens het gesprek dat er ‘wolkjes’ uit onze monden kwamen 😉

 2. sofinesse says:

  Wat is een bouillotteke Marjan? Je bent trouwens ook welkom in de warmte e :-)!

 3. Margo says:

  Ook met lief mag je in jezelf investeren, nee?

 4. liza says:

  Een bouillotteke is een blaas. Zo’n rubberen zak met warm water in.

 5. De Zetduivel says:

  Als je verhuist de oude kapotte gewoon terugzetten en deze op eBay of meenemen 😉

 6. liza says:

  Idd, zoals Zetduivel zegt, gewoon verkopen als je verhuist, en dat oude ding terugzetten (als je dat nog bijgehouden hebt, hopelijk wel). Mijn nicht heeft zo ook ooit een nieuwe kachel in een huurappartement gezet, en heeft die bij verhuis gewoon verkocht.

 7. sofinesse says:

  Ik heb het bijgehouden en mijn moeder vond dat stom…Maar ze staat daar nu wel opgeslagen!

 8. worldofnoura says:

  proficiat met de verwelkoming der warmte in je huis…

 9. hilde says:

  rechtzetting…ik vond het niet stom…keek er eerder tegenop van een oud stuk ijzer in de paardestal te zetten om het het dan waarschijnlijk binnen enkele jaren toch richting containerpark te verhuizen…maar inmiddels ben ik er aan gewend…dus welkom oude gentse stoof…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *