Ken je dat…

…dat je naar de dokter gaat en op voorhand met jezelf afspreekt dat je een paar dingen zeker niet mag vergeten te vragen. Op het moment dat je weer onderweg bent naar huis, besef je dat je dat dus _alweer_ niet gevraagd hebt.

…dat je jezelf insmeert met aftersun om toch het gevoel te hebben dat je vakantie hebt? Het is al een druk voorjaar geweest met iets te weinig rustmomenten, maar gelukkig zijn er mooie vooruitzichten. Nog drie weken en 1 dag en we vertrekken op vakantie!  Ik heb zo nood aan een cocon met mijn gezin, ge hebt er geen idee van.

…dat je graag Wordfeud speelt maar bepaalde mannen dat blijkbaar zien als een soort goedkope datingsite? Echt joh, de berichten die je daar soms krijgt. Soms uit het niets, soms nadat je per toeval een woord gelegd hebt dat een seksuele connotatie heeft. (Dat kan al zoveel zijn als ‘paal’)

…dat voetbal je geen bal interesseert (pun intented), maar dat je toch stiekem achter de hoek meekijkt en hoopt dat de Club wel eindelijk krijgt waar het recht op heeft. Namelijk de titel. En niet alleen omdat de avond met mijn lief dan een stuk gezelliger verloopt. Feestje zeg, eindelijk.

…dat je wakker wordt en blijkbaar omgekeerd in bed ligt. Ik ook niet, en ik was behoorlijk geschrokken. Mijn hoofd lag dus op de plaats van mijn voeten en omgekeerd vanmorgen. Heel raar.

…dat je wakker wordt op moederdag en overspoeld wordt met heerlijke cadeautjes. Hetzelfde plantje als vorig jaar van Basiel (blij mee en het potje was dit keer trouwens anders beschilderd), een superheldenposter van Felix en van Tom de boodschap dat het niets tastbaar was. Maar dat hij donderdag de kindjes naar mijn moeder ging brengen en dat we dan samen op date zouden gaan. Dat is dus morgen he, hoera!

…dat er dingen gebeuren die gebeuren. Dingen die je begrijpt en tegelijkertijd ook helemaal niet. Maar het komt vast wel weer goed.

…dat er een halve rel bestaat over nieuwe richtlijnen van de FOD Financien, ivm met bloggers en influencers. En dat je er naar staat te kijken als een koe naar een trein. Dat ik dus ook duidelijk geen influencer ben, want ik wist zelfs niet wat een affiliate link was. En dat ge er ook zeker van kunt zijn dat ik hier altijd eerlijk ben. Het aantal dingen die ik betaald of gesponsord gedaan heb, zijn echt heel miniem. Maar als ik er iets aan overhoud, dan zeg ik het ook gewoon. Ook al is dat zelden het geval. (Ik ben dus eigenlijk niet goed bezig, want ik zou er duidelijk meer uit kunnen halen als ik de paniek van anderen nu zie :)) – De rechtlijnen zijn trouwens nog niet gevalideerd, er komt eerst nog overleg met “de sector”.

…dat er weinig dingen beter zijn dan dit soort taferelen.

Allez, ge kent dat wel he.

This entry was posted in Want zo ben ik. Bookmark the permalink.

9 Responses to Ken je dat…

 1. Lise says:

  ge kunt misschien alleen met bekenden wordfeud spelen? onder je trouwe lezers zullen er misschien wel al genoeg zitten om je bezig te houden? 😉 (ik heb ‘m ondertussen weggegooid; oepsie! anders hadden we samen spelletjes kunnen spelen 😀 )

 2. Veerle says:

  Man, wat heb ik hier hard zitten lachen met die ‘paal’. Ongelooflijk dat er mannen bestaan die dergelijke nonsens uitkramen als reactie daarop. Wat een idioten. 😀

 3. mie says:

  Ik vind dat het tegenwoordig nogal meevalt op wordfeud. Het is erg verbeterd tegenover een jaar of 4 geleden. Het helpt waarschijnlijk dat ik speel zonder profielfoto en met een (gender)neutrale nickname.

 4. straight forward – I like !

  wordfeud is heel fijn maar ik speel het ook enkel met mensen die ik ken. maar groot nadeel.. is eigenlijk wel verslavend… maar dat is met veel dingen zo… maakt dus niet uit.

 5. Ilse says:

  Ik ben blij dat jij ook niet de zoveelste gesponsorde ‘kijk-wat-ik-doe-met-mijn-gezin’blog bent. Bij jou voelt het nog echt en de onderwerpen waarover je schrijft, zijn heel herkenbaar voor gewone mensen. Dus hoera voor echte onderwerpen en awoe voor pudding, schoenen, reisjes, schoonheidsproducten en hippe brooddozen. Blijven gaan dus; je wordt graag gelezen.

 6. “dat je wakker wordt en blijkbaar omgekeerd in bed ligt.”
  ‘t Is lang geleden, maar vroeger zéér regelmatig voorgehad. Geen idee wat ik toen uitspoookte ‘s nachts, maar ik ben voor mijn lief content dat dat tegenwoordig over is 🙂

  Geniet van je date morgen!

 7. Sanne says:

  Ik gebruik de kokosparfumpjes van Yves Rocher voor een instant vakantiegevoel! 😛

 8. Goofball says:

  jajajaja ik ga in de winter ook af en toe stiekem aan zonnecrème en aftersun ruiken of die gebruiken voor de zomergeur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *