Het ideale (moederdag)cadeau: een wandelfotoshoot met Epic My Trip!

In de living van mijn schoonouders hangt het vol met afgeprinte foto’s van de kindjes. Vaak smartphonetreffers van mezelf, maar ook vaak beelden die ze met hun iPad hebben genomen. Niet altijd even geslaagd, we moeten daar eerlijk over zijn.

Dus toen we met de kinderen en schoonkinderen aan het brainstormen waren over een kerstcadeau, liet ik vallen dat we misschien eens een fotoshoot konden doen met iedereen. Behalve Evi (mijn schoonzus), Felix en ik is er nochtans niemand die graag poseert, maar iedereen vindt het wel leuk om familiefoto’s te hebben.

Insert Mieke van Epic My Trip. Trouwe bloglezers weten misschien nog dat we anderhalf jaar geleden al eens voor haar lens gingen staan. Het fantastische resultaat kan je ondertussen bewonderen in onze living en die van onze (schoon)ouders (en hier). We combineerden een ‘wandeling’ van twee uur  en boekten daarna alvast een restaurant. Want de innerlijke mens is ook belangrijk, uiteraard.

Ik zeg wandeling, want dat is inderdaad het concept. Mieke leidt je rond door Gent en vertelt ondertussen wat anekdotes. We zijn vertrokken aan het standbeeld van Jacob Van Artevelde (op de Vrijdagmarkt) en ongeveer twee uur later geëindigd aan het Gravensteen. Af en toe vraagt ze om ergens te gaan staan, maar meestal neemt ze gewoon foto’s zonder dat je het beseft.

En dan krijg je dus dit:

Het mochten van mij nog veel meer foto’s zijn, maar dat is voor de volgende keer. Want de kans bestaat wel dat we hier een soort van traditie van maken, om de zoveel tijd.

Ne mens heeft af en toe gewoon een nieuwe DEFTIGE profielfoto nodig, toch?

 

This entry was posted in Basiel, Felix, Kind en gezin, Liefde, Rapporteren. Bookmark the permalink.

4 Responses to Het ideale (moederdag)cadeau: een wandelfotoshoot met Epic My Trip!

  1. Moederschip says:

    Prachtig die stijl, en heel spontaan!

  2. Evi says:

    Hele fijne foto’s! En wat een leuk concept. Eentje om te onthouden 🙂

  3. Goofball says:

    bestaat dat concept enkel in Gent…als ze immers anecdotes vertelt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *