Dus.

Ik lig in mijn bed en ik heb kei hard het gevoel dat ik nog wakker ben. Het is te zeggen, ik denk na over het leven. Over de problemen daarin, over hoe we die gaan oplossen. Of wat we morgen weer eens zouden eten. Eventueel zelfs hoe mensen zich in godsnaam onveiliger kunnen voelen door het circulatieplan, zoals ik op de radio hoorde.

Over het algemeen gesproken toch dingen waar je een zekere portie wakkerheid voor nodig hebt. En terwijl ik dat zo lig te bedenken, krijg ik een sjot van mijn lief.

Dat doet hij omdat ik aan het snurken ben. Dat weet ik, anders doet hij dat niet. Ik weet ook dat ik snurk, want heel soms hoor ik een snurk terwijl ik slaap val. Maar terwijl hij sjot, besef ik dat dus aan het snurken moet zijn. Maar tegelijkertijd heb ik het gevoel dat ik nog wakker ben.

Sorry voor mijn lief ook wel. Want hoewel dat snurken met periodes is en vooral aanwezig tijden verkoudheden, wou ik dat het niet bestond. En laat ons eerlijk zijn, sexy is anders.

Maar ik snap dus totaal niet hoe ik wakker kan zijn (want ik weet nog wat ik aan het denken ben) en tegelijkertijd toch een bos kan omzagen.

Dat is nu toch echt kei raar?