Samenwerken?

Wat begon als een file op mijn bureaublad met wat losse schrijfsels, is bijna zes jaar later uitgegroeid tot mijn belangrijkste tijdverdrijf (naast mijn full time job en mijn full time kinderen natuurlijk ;)). Ik was vroeger enthousiast omdat er 20 mensen waren langsgekomen op één week, tegenwoordig durf ik al eens te zeuren als ik een dag de 1000 unieke bezoekers niet gehaald heb. Een mens is dat rap gewoon, zo al die lezers. Maar omdat zij mij verwennen, probeer ik hetzelfde voor hen terug te doen. En dat leidt al eens tot leuke samenwerkingen, zo heb ik in het verleden al samengewerkt met Bollebuik, Boobs’n Burps, Novotel of het lokale fitnesscentrum . Dat zijn er maar een paar, als ge het lief vraagt wil ik mijn hele mediakit voor jou wel eens opdissen. Ik wil maar zeggen, we kunnen over alles praten. Liefst met een drankje, nog liever met een koekske. Mail gerust naar sofie@sofinesse.be

IMG_6395

Toen ik een klein meisje was, wilde ik niks liever dan de show stelen. Ik knutselde toneeltjes, gedichtjes en andere optredens in elkaar. Elk familiefeest moest er aan geloven. Ik heb ook uren gespeeld met een fisher-price radiootje. Ik maakte volledige programma’s. En mijn liefde voor de microfoon is alleen maar groter geworden. Ik kon waarschijnlijk al babbelen en op een podium staan (of zitten), voor ik mijn eerste stapjes zette.

Toen ik een iets groter meisje was, ging ik naar het conservatorium van Mechelen. Daar werd het wild enthousiasme bijgeschaafd en werd de salontafel een echt podium. In 2002 ben ik daar afgestudeerd met grote onderscheiding. En met tranen in de ogen, want tien jaar (minstens) elke woensdag en zaterdag met de fiets naar Mechelen trappen voor je grote passie, dat kruipt niet in je kleren.

Toen ik groot genoeg was, ging ik naar de universiteit om Germaanse te studeren. Om er daarna nog een jaartje radio- en televisiejournalistiek aan vast te plakken. En daarna ging het rechtstreeks naar de radio. Dat is ondertussen mijn hoofdbezigheid, maar daarnaast heb ik nog genoeg tijd voor andere dingen.

foto Stefan Sofie

Je kan me boeken voor allerhande:

presentaties –  evenementen, concerten, bedrijfspresentaties 

stemmenwerk – voice-over, reclamespots, creatieve opdrachten (portfolio op aanvraag)

workshops – presenteren, drama, stem en MC’en

presentatie demer en laak

Via

boekingen@sofinesse.be

0471/ 92 67 62

3 Responses to Samenwerken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *