1. Ik ben ineens mayonaise beginnen te lusten, terwijl ik dat meer dan 30 jaar redelijk degoutant gevonden heb. Geen idee hoe dat gebeurd is, maar ik heb er dik spijt van.
  2. Ik ben 4kg bijgekomen. Mogelijks gerelateerd aan bovenstaande, mogelijks ook omdat in moeilijke maanden 5:2 op de achtergrond is geraakt. Maar we zijn weer bezig. En alles komt goed, ook met de bikinibody. (Haha. Niet dus he. Een bikinibody is voor eeuwig geparkeerd in de annalen van mijn jeugd)
  3. Ik heb eindelijk Instagram Stories ontdekt. Het heeft echt eventjes geduurd voor ik het snapte. Alweer tien treden gevallen op de social media-queen-schaal.
  4. Ik heb vanmorgen een vleugje make-up aangebracht. En gisteren ook. En de dag daarvoor ook. True story.
  5. De zetels in de living staan nog altijd anders. Mijn lief heeft er niets meer over gezegd en ik vind het echt beter zo.
  6. Ik laat cola altijd eerst even openstaan, zodat de prik eruit is. Ik ben geen fan van prik.
  7. Ik heb deze week een eerste afspraak bij een eerste uitgeverij. Hashtag duim je voor mij?
  8. Ik ga sinds een aantal maanden naar de psychologe. Het was nodig.
  9. Ik ben ooit afgewezen door Studio 100 ‘omdat mijn uiterlijke capaciteiten ontoereikend waren’. Lees: ik was te lelijk voor Spring.
  10. Wij hebben in januari elk weekend minstens één nieuwjaarsfeestje. Gelieve vanaf februari de focus te verplaatsen naar mijn verjaardag.
  11. 2018 is één groot vraagteken, op verschillende vlakken. Maar ik probeer toch vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. (Niet gemakkelijk, niet gemakkelijk)
  12. Het is wel al zeker dat we ons begin juni nog eens op gezinsvakantie naar Frankrijk begeven. We hopen dit jaar op een echte Vacansoleil (ipv vacanpluie).
  13. Er was lichte aambei-paniek. Niet zo dramatisch als toen ik naar het ziekenhuis moest, maar toch op het randje. We zullen het er verder niet meer over hebben, want het is niet zo schattig.
  14. Ik heb een wild plan bedacht voor mijn 35ste verjaardag. Later daarover meer. Het is ook pas in 2019, want ik moet eerst nog even 34 worden. Maar er op tijd bij zijn kan geen kwaad he.
  15. Mijn moeder vroeg of we in het najaar weer #tripromantique deden. Want ze moet binnenkort al haar verlof doorgeven en ziet zo’n paar daagjes met haar kleinzonen wel helemaal zitten. Dus ja, nu kunnen we toch niet anders zeker? Alles voor mijn moeder he!