15 dingen die je (vermoedelijk) nog niet over mij wist.

 1. Ik ben ineens mayonaise beginnen te lusten, terwijl ik dat meer dan 30 jaar redelijk degoutant gevonden heb. Geen idee hoe dat gebeurd is, maar ik heb er dik spijt van.
 2. Ik ben 4kg bijgekomen. Mogelijks gerelateerd aan bovenstaande, mogelijks ook omdat in moeilijke maanden 5:2 op de achtergrond is geraakt. Maar we zijn weer bezig. En alles komt goed, ook met de bikinibody. (Haha. Niet dus he. Een bikinibody is voor eeuwig geparkeerd in de annalen van mijn jeugd)
 3. Ik heb eindelijk Instagram Stories ontdekt. Het heeft echt eventjes geduurd voor ik het snapte. Alweer tien treden gevallen op de social media-queen-schaal.
 4. Ik heb vanmorgen een vleugje make-up aangebracht. En gisteren ook. En de dag daarvoor ook. True story.
 5. De zetels in de living staan nog altijd anders. Mijn lief heeft er niets meer over gezegd en ik vind het echt beter zo.
 6. Ik laat cola altijd eerst even openstaan, zodat de prik eruit is. Ik ben geen fan van prik.
 7. Ik heb deze week een eerste afspraak bij een eerste uitgeverij. Hashtag duim je voor mij?
 8. Ik ga sinds een aantal maanden naar de psychologe. Het was nodig.
 9. Ik ben ooit afgewezen door Studio 100 ‘omdat mijn uiterlijke capaciteiten ontoereikend waren’. Lees: ik was te lelijk voor Spring.
 10. Wij hebben in januari elk weekend minstens één nieuwjaarsfeestje. Gelieve vanaf februari de focus te verplaatsen naar mijn verjaardag.
 11. 2018 is één groot vraagteken, op verschillende vlakken. Maar ik probeer toch vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. (Niet gemakkelijk, niet gemakkelijk)
 12. Het is wel al zeker dat we ons begin juni nog eens op gezinsvakantie naar Frankrijk begeven. We hopen dit jaar op een echte Vacansoleil (ipv vacanpluie).
 13. Er was lichte aambei-paniek. Niet zo dramatisch als toen ik naar het ziekenhuis moest, maar toch op het randje. We zullen het er verder niet meer over hebben, want het is niet zo schattig.
 14. Ik heb een wild plan bedacht voor mijn 35ste verjaardag. Later daarover meer. Het is ook pas in 2019, want ik moet eerst nog even 34 worden. Maar er op tijd bij zijn kan geen kwaad he.
 15. Mijn moeder vroeg of we in het najaar weer #tripromantique deden. Want ze moet binnenkort al haar verlof doorgeven en ziet zo’n paar daagjes met haar kleinzonen wel helemaal zitten. Dus ja, nu kunnen we toch niet anders zeker? Alles voor mijn moeder he!
This entry was posted in Want zo ben ik. Bookmark the permalink.

8 Responses to 15 dingen die je (vermoedelijk) nog niet over mij wist.

 1. Lazy Bird says:

  OMG aambei-paniek??! Dat lijkt me iets voor Instagram stories (bulderlacht) 😀

 2. Goofball says:

  ekkes platte cola

 3. Elke says:

  Benieuwd naar daar 35-plan! Hier ook 34 volgende maand…
  En boe Studio 100!

 4. Victorine says:

  1000 hashtags dikke duim!! x

 5. Haha, nog iemand die mayonaise maar zo laat is beginnen lusten. Ik vind (curry)ketchup nog altijd lekkerder, maar ‘t is wel handig dat ik niet meer raar word bekeken omdat ik geen frietjes met mayonaise lust (al had dat misschien ook te maken met het feit dat ik een tijd ook geen frietjes gelust heb 🙂

 6. Ik vind mayo al jaren goor en vies en ik vermoed/hoop dat het niet snel zal veranderen…
  Ik doe dat ook, als ik eens cola drink! Ik hou niet van prik.
  Ik hoop dat 2018 een mooi jaar voor je wordt… Xxx

 7. Liesbeth Verelst says:

  ik duim voor je en niet alleen voor je boek.

 8. Evi says:

  Moh zo grappig dat je na jaren geen mayo te lusten dat nu plots wel lust 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *