Gisteren moesten mijn collega’s één positieve eigenschap van mij op een post-it schrijven. Het was voor een brainstormopwarming, maar ook geweldig verhelderend. Ik had hetzelfde over mezelf moeten doen, maar ik mocht ook meerdere positieve eigenschappen (van mezelf) opschrijven. Soit, wat bij iedereen naar boven kwam: open en eerlijk. Dat is ook wel hoe je me hier kent geloof ik, dus er zal wel iets van zijn.

img_2682

Ik ga dus eerlijk zijn: het draait hier op deze blog op dit moment niet helemaal zoals ik zou willen. Ik weet hoe het komt, dus het is niet erg. En ik vermoed dat het over een tijdje ook wel allemaal weer in de plooi zal vallen. De vakantie was heerlijk en zalig, maar al geweldig onregelmatig. En toen volgde een periode die nog drukker en nog onregelmatiger was, waardoor ik mijn vaste blogmomentjes gewoon heel moeilijk kon vastgrijpen. Omdat er te veel andere dingen kwamen tussen fietsen, omdat elke dag een ander schema en een ander ritme werd gevraagd. En ik heb blijkbaar toch best een zekere regelmaat nodig. Gewoon minder tijd om rustig en goed te schrijven, of zoiets.

Misschien hebt ge er niks van gemerkt, des te beter. Indien wel: mijn excuses. Maar ik heb er zelf echt last van, het voelt een beetje alsof ik dat hier wat verwaarloos en dat voelt niet fijn. Alsof ik mijn blogideeën niet kan stroomlijnen, of er niet mee aan de slag kan. Maar er is heel veel beweging geweest en dat heeft geleid tot iets behoorlijk spannend, nieuw en leuk dat binnenkort gaat beginnen. Om maar te zeggen dat daar heel veel energie naartoe gaat. En uiteraard ook naar mijn twee heerlijke zonen en hun fantastische papa. En nog wat mensen die me lief zijn. Ge kent dat wel.

img_2678

Maar zo intens ook, ge hebt er geen idee van. En spannend. Geef me nog even, dan komt de flow wel terug. En ik ook.

En awel, ja _Dat_ spannende hopelijk ook.