Och vent, ge wilt niet weten hoe lang het lijstje is met mensen waarvan ik denk: Oh ja, we moeten echt nog eens afspreken! Tel daar nog eens diegenen bij tegen wie ik deze zin ook echt heb uitgesproken of van wie ik ze recent ontvangen heb, en ik heb eigenlijk drie maanden vakantie nodig om het lijstje deftig te kunnen afwerken.

Op zich hou ik zelfs niet van β€˜afspreken’, dat maakt het zo formeel. Ik ben nogal van het zoete inval-type. Ik vind het geweldig om mensen over de vloer te hebben die ik graag heb of bij mensen over de vloer te zijn die mij graag hebben (en ik ook graag heb). Maar mijn lief wordt niet altijd even graagΒ betrapt in zijn comfy kleren, dus we doen een beetje van de twee.

Soms eten we bijvoorbeeld mosselen. Er is nog plaats, zoals ge ziet. We kunnen de tafel zelfs nog uitklappen.

Soms eten we bijvoorbeeld mosselen. Er is nog plaats, zoals ge ziet.

We wonen al dik drie maanden in ons nieuwe huis, maar zeker de helft van onze vrienden heeft het nog niet gezien. Er zijn natuurlijk mensen die te ver wonen om op den bots een keer binnen te wippen, maar zelfs mensen die achter den hoek wonen of twee fietslengtes verder wonen, zijn er nog niet geraakt. Dat is geen verwijt, iedereen heeft het zo druk. Ik ook naar het schijnt. Dat heb ik toch gelezen op een blog van een wijf dat altijd maar klaagt over de combo werk-gezin. Maar allez, in het echt zou het wel een toffe zijn.

Om maar te zeggen dat ik dat zo leuk vind. Fijne mensen. Dagen die op den bots ingevuld worden met fijne mensen. Waarbij er op den bots eten wordt geprepareerd en kinderen op den bots zelfverzonnen spelletjes spelen. Waarbij de klok alleen een decoratief element is en mensen (ik kijk ook naar mezelf) soms zelfs vergeten naar hun smartphone te kijken. Maar echt, we gaan dat doen he! Want ik wil meer van dat.

IMG_5336

Soms gebeurt het ook buitenshuis. Zoals bij deze luiewijvengentsefeestenbots.

En dan heb ik het nog niet over jou gehad. Jij, jullie, mijn bloglezers, daar ben ik soms zo benieuwd naar. Er zijn er een paar die regelmatigΒ van zich laten horen in deΒ commentsΒ waardoor het voelt alsof we af en toe virtueel een koffie gaan drinken. Enkele zie ik zelfs verschijnen op mijn instagram. Maar er zijn er zeker ook die nooit iets achterlaten, wat ik wel een beetje jammer vind. Ok , mijn ego misschien ook, maar dat is toch gewoon fijn om te weten?

Dus allez ja.

We moeten eens afspreken he.