Luiewijvenweekend, editie V.

Het was eigenlijk het houten jubileum van onze luiewijvenweekends, want het is ondertussen al de vijfde keer dat we de boel aan onze mannen laten om een weekend op ons gat te gaan liggen. De vijfde keer gasten, en nog altijd even plezant.

*Voor het eerst was er een heel kleine verandering in het concept, we hadden namelijk een man meegenomen. Omdat een baby aan de borst nogal moeilijk achter te laten is voor twee nachten, hebben de wijvekens beslist dat Felix per hoge uitzondering mee mocht op weekend.

2015-06-14 14.44.09 2015-06-14 09.28.55-1

LW V 4

*Hij is daar uiteraard verwend met veel malse knuffels en extra vrouwelijke aandacht. Hij heeft zich ongeveer voortreffelijk gedragen, maar toch mag hij volgend jaar niet meer mee. Alleen de echte mini’s. Sorry jongen.

*Over baby’s gesproken. “Hit me baby one more time”, is een nieuwe hit. Niet dat we “Eternal Flame” ooit helemaal zullen loslaten. En ook “De wereld is een toverbal” moet een keer geschald hebben. Kom maar in de kring zal trouwens niet gaan, er staat een ledenstop op onze luiewijvenclub. Excuus.

*Voor sommige wijvekens is het een moeilijk jaar geweest, of nog altijd. Heel even stond ons weekend zelfs op de helling. Maar nu zijn we zo blij dat we toch geweest zijn, want het was weer za-lig. En editie VI komt er ook, vaneigens.

zwemvijver LWW V 1 LW V 2

*Niet voor het een of het ander, maar wij kunnen dat echt goed, ons goesting doen. Alles mag, niets moet en toch geraakt alles gedaan. Er wordt gekookt en afgewassen, maar zonder al te veel spel. Er zijn er die gaan lopen, er zijn er die een brouwerij gaan bezoeken, er zijn er die in de zwemvijver durven springen, er zijn er die dat allemaal niet doen. En dat is allemaal ok. Alles is ok, gewoon genieten en eventjes niks moeten regelen of aantrekken van kinders of venten of werk of iets anders. En slapen, veel slapen.

2015-06-14 13.01.08

*Maar ook tetteren jong, niet te doen. Uiteraard zijn er weer bevallingsverhalen gepasseerd en andere gortige en minder gortige dingen. Stel dat we dit over 20 jaar nog doen, waar gaan we het dan over hebben? Onze menopauzes vergelijken? Why not. (Ooh, mijn opvlieger is zo, ooh mijn droogte is zus. Ik fantaseer maar wat.)

*Er is in ieder geval geen gêne en dat is heerlijk. Heerlijk. Striemen worden vergeleken, dijen worden naast elkaar gezet, kleding en ander advies wordt vlotjes uitgesproken. Wij kunnen alles zeggen tegen elkaar, onverbloemd en met de nodige humor. Nee, met geweldig veel humor.

*Geen vrouwen overboord wel dit jaar, we hebben ons heel rustig gehouden met de alcohol. Er zijn al weekends geweest dat we een glasbol konden vullen met ons drankverbruik, maar dit jaar niet. Het heeft de zottigheid niet aangetast, integendeel.

*We hebben wel trampolinemeisje gespeeld. Er zijn ook foto’s van, maar ik weet nog niet of die ook vatbaar zijn voor publicatie. Allez dan, eentje.

LW V 3

*Ik hoop serieus dat we dit nog jaren volhouden. Het is een geweldig bende, met straffe madammen. En wij verdienen dat zo hard, om 1 keer per jaar alles achter te laten en even alleen aan onszelf te denken.

 

This entry was posted in Er zijn zo van die dingen, Rapporteren, Want zo ben ik. Bookmark the permalink.

11 Responses to Luiewijvenweekend, editie V.

  1. Pingback: Luiewijvenweekend, editie VI. | Sofinesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *