Huis te koop in Gent! (Ons huis)

Het is cliché waarschijnlijk, maar plots begin je te beseffen dat voor een fantastisch nieuw huis, er eerst afscheid genomen moet worden van een geweldig ander huis. Het huis waar onze twee kerels geboren zijn (niet letterlijk, maar allez), waar we al dik drie jaar een geweldige tijd hebben, dat we stapje voor stapje meer van ons hebben gemaakt en opgeknapt. The end of an era. Maar de compromis voor de Ooievaarstraat is getekend, in de grote vakantie verhuizen we naar een paar straten verder. Dat betekent dat dit fantastische huis op de markt komt:

We Mijn lief heeft een website gemaakt (ik weet het, wat een topidee is dat zeg): www.notelaarstraat84.be

Maar uiteraard vind je het ook via immoweb

Goed nieuws voor alle voyeuristen onder jullie, je kan nu schaamteloos binnenkijken en zien hoe wij wonen. Pas op, ik snap dat. Ooit heb ik naar de Droomfabriek geschreven dat ik in het ziekenhuis wilde liggen, maar ik had ook nog een andere brief: “Beste Bart, Rani en Sabine. Ik wil graag in België rondrijden en in elk huis dat ik leuk vind mogen binnenkijken. Kunnen jullie dat regelen? Dankuwel!”

Het is niet gelukt natuurlijk, maar ik kijk dus ook graag binnen. Ooit wilde ik zelfs (binnenhuis)architect worden, tot ik besefte dat daar nogal veel wiskunde bij kwam kijken. Als Michèle ooit definitief naar Brazilië vertrekt, dan zie ik mezelf helemaal als de nieuwe huisdokter. Haha.

Maar toch, ik ben fier op ons huisje. Dus speciaal voor jou, nog een paar andere foto’s!

En hou je niet in om het aan andere mensen te vertellen, bij voorkeur mensen die op zoek zijn naar een tof huis in Gent?

021-untitled 042-untitled 037-untitled020-untitled 011-untitled032-untitled 054-untitled 092-untitled026-untitled 047-untitled045-untitled

This entry was posted in Thuis en al. Bookmark the permalink.

22 Responses to Huis te koop in Gent! (Ons huis)

 1. Ik doe dat stiekem ook graag. 🙂 De koer is afgewerkt geraakt precies? Leuk krijtbord!

 2. Liese says:

  Waw, echt een mooi huis, ik kan begrijpen dat het met spijt in het hart is, maar je maakt vast en zeker een geweldige thuis van het nieuwe!

 3. helena says:

  Geweldig huis 🙂 helaas gaan wij voorlopig niet verhuizen, mag ik vragen waar die mooie groene stoelen vandaan komen? Echt mijn smaak!

 4. Tine says:

  Koning Boudewijn, begot?!!

 5. Charlotte says:

  Wat ‘n mooie keuken! En had ik het geld, dan was ik zeker geïnteresseerd 😉

 6. Ester says:

  Ik ken heel wat vrienden die op zoek zijn naar een instapwoning in Gent dus i’ll spread the word!! Wat handig trouwens, die website !! keislim

 7. Ester says:

  Trok je de foto’s trouwens zelf? Ziet er heel professioneel uit !

 8. Katrijn says:

  Heel mooi ingericht, jullie huis. En de keuken is prachtig…
  Voor mij nog te vroeg want ik zit nog 2 jaar vast aan mijn huis.
  Maar ik ben zeker dat het snel verkocht zal zijn.

 9. vee says:

  nu dacht ik echt dat ik de enige was die dat had…ik doe niet liever…en mij dan het leven voorstellen van de mensen die er wonen…goh moest dat eens mogen…zo in al die schoon villa’kes aan de zee(niet die nieuwe, die ouw van die speciale architecten) zalig, dus ja…ik ben ook bij u gaan kijken…hoe flikt gij dat? gaan werken, twee klein mannen, nen echtgenoot en dan zo’n zalig ingericht en opgeruimd huis…is mij nooit gelukt, zal mij nooit lukken ook…moest ik naar Gent willen verhuizen, ik kocht jullie huis direct!

 10. marijke says:

  ge zou ne goeien huisdokter zijn! mooie inrichting

 11. Eveline says:

  Die stoelen hebben we ook (geelgroene). En die zitten supergoed. Maar waarschijnlijk verhuizen die mee 🙂

 12. Veerle says:

  Mooie foto’s zeg! Je ziet dat ze door iemand getrokken zijn die er wat van kent.
  Gezellig ingericht ook, en het ziet er een praktisch huis uit. Hopelijk is het snel verkocht!

  En dan kijken we uit naar foto’s van de nieuwe woonst!

  Trouwens, ik zou dat ook supergraag doen, binnengaan in huizen gewoon om te zien hoe ze er binnenuit uitzien. Dat is ook de reden waarom ik nog vrij regelmatig op Immoweb zit, want een goed huis hebben we al lang gevonden. 😉

 13. toppeter says:

  Nicht, wat een origineel idee die website…..:) hoe kom je er toch op..

 14. Pingback: FAQ – hashtag gemeugtmeallesvroagen | Sofinesse

 15. Tamara Durnez says:

  Hey Sofie,

  Maak je eens een postje van hoe je je huis zelf kan verkopen? 😀
  Dat zou ik super interessant vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *