Het is clichรฉ waarschijnlijk, maar plots begin je te beseffen dat voor een fantastisch nieuw huis, er eerst afscheid genomen moet worden van een geweldig ander huis. Het huis waar onze twee kerels geboren zijn (niet letterlijk, maar allez), waar we al dik drie jaar een geweldige tijd hebben, dat we stapje voor stapje meer van ons hebben gemaakt en opgeknapt. The end of an era. Maar de compromis voor de Ooievaarstraat is getekend, in de grote vakantie verhuizen we naar een paar straten verder. Dat betekent dat dit fantastische huis op de markt komt:

We Mijn lief heeft een website gemaakt (ik weet het, wat een topidee is dat zeg): www.notelaarstraat84.be

Maar uiteraard vind je het ook via immoweb

Goed nieuws voor alle voyeuristen onder jullie, je kan nu schaamteloos binnenkijken en zien hoe wij wonen. Pas op, ik snap dat. Ooit heb ik naar de Droomfabriek geschreven dat ik in het ziekenhuis wilde liggen, maar ik had ook nog een andere brief: “Beste Bart, Rani en Sabine. Ik wil graag in Belgiรซ rondrijden en in elk huis dat ik leuk vind mogen binnenkijken. Kunnen jullie dat regelen? Dankuwel!”

Het is niet gelukt natuurlijk, maar ik kijk dus ook graag binnen. Ooit wilde ik zelfs (binnenhuis)architect worden, tot ik besefte dat daar nogal veel wiskunde bij kwam kijken. Als Michรจle ooit definitief naar Braziliรซ vertrekt, dan zie ik mezelf helemaal als de nieuwe huisdokter. Haha.

Maar toch, ik ben fier op ons huisje. Dus speciaal voor jou, nog een paar andere foto’s!

En hou je niet in om het aan andere mensen te vertellen, bij voorkeur mensen die op zoek zijn naar een tof huis in Gent?

021-untitled 042-untitled 037-untitled020-untitled 011-untitled032-untitled 054-untitled 092-untitled026-untitled 047-untitled045-untitled