Want, deze paasvakantie:

  • Hadden we plots een halfzindelijk kind. Op een halfjaar tijd was het Basiel nog maar 4 keer gelukt om in het potje te plassen, maar aan het begin van de paasvakantie nam ik zijn pamper af en deed hij ineens wel iets op het potje. De eerste week met de nodige accidentjes, maar het gaat steeds beter. De grote boodschap is nog een andere zaak, maar we zijn al euforisch over deze vooruitgang. Eindelijk, bravo Basiel!
  • Gingen we naar de notaris en kochten we een huis. Begin juli verhuizen we naar de Ooievaarstaat. Ik weet het, ik kan het zelf ook nog niet echt geloven. Wow!
  • Zag ik per ongeluk het klokkenspel van iemand aan de Delhaize Watersportbaan. Die man stond dus aan een auto te plassen. (Serieus, kei raar!) Ik kwam aangefietst en werd full frontal geconfronteerd met wat ik niet wilde zien. Mijn lief trouwens ook.
  • Kon ik eens vijf uur na mekaar slapen. Vijf uur! En vooral, begon Felix tussen de nachtvoedingen ook te slapen. Er zijn tegenwoordig meer deftige nachten dan vreselijke, wat een heerlijke vooruitgang.
  • Voel ik me veel beter omdat er weer wat slaap is, maar nog steeds even rottig over mijn lichaam. Daarom schreef ik me in voor Weight Watchers. Het verschil in punten tussen borstvoeding en niet, is zowaar 14! Ik ben in shock. En ik heb nu al honger en ik ben er nu al slechtgezind over, sorry. (Ja, begin maar al te zagen in de comments. Ik weet het, maar ik voel me zo ongemakkelijk met al die extra kilo’s)
  • Begon ik ons huis klaar te maken voor verkoop en weer volledig te snappen waarom we er voor gevallen zijn. Het is hier zo gezellig, ik ga het toch een beetje missen. En toch ook een beetje raar dat onze jongens niet veel meer gaan weten van de Notelaarstraat, hoewel ze hier allebei geboren zijn.
  • Was ik zo moe dat ik vergat om mijn fiets op slot te doen, maar werd hij niet gestolen. Chanceke.
  • Is het de eerste keer na mijn schoolcarrière dat ik echt Paasvakantie heb en is het schitterend weer. Fantastisch toch he?