Hoewel ik ongeveer elke seconde van dag denk “Wow, ik ben zwanger”, lijkt dat voor de rest van de wereld heel wat geruislozer te passeren dan de vorige keer. Er loopt er nu eenmaal al eentje rond, die op zeer geslaagde wijze de aandacht weet te trekken van veel mensen. Ondertussen zitten we al over de helft, kunnen buitenstaanders niet meer denken dat ik gewoon ‘te veel gegeten heb’ en moeten we voor bepaalde dingen toch echt wel eens in gang schieten.

Peter en meter-keuze vlot voorlopig nog niet echt helemaal, maar voor het geboortekaartje is er wel al een concept! Hoera! Ik vind dat echt belangrijk, het is toch een uniek document waar ik graag wat over nadenk. Wij hebben het geluk een persoonlijke ontwerpster te hebben in Londen (Super posh, I know, maar ik vond het toch nog niet iets leuker toen ze nog in Gent woonde. We konden vaker leuteren en rondhangen toen, maar we doen nog altijd ons best) Het komt dus helemaal in orde, I am sure. (Als we nog een naam vinden toch, dan zeker). Dat van Basiel kan je hier bekijken.

Maar geboortekaartjes, ik vind het wel gezellig om daar mee bezig te zijn. Zowat rondsurfen, ideetjes opdoen (ook voor namen heel interessant!), stijlen vergelijken…Er gaat geen dood moment voorbij dat niet kan worden ingevuld met babystuff. Seriously. Ik was dus blij en aangenaam verrast toen de mensen van hierbenik.nl me vroegen om samen te werken.

Zij willen als Nederlandse webwinkel graag wat meer voet aan de grond in België en ik mag alle aanstaande ouders een korting van 10% op hun bestelling geven! Hoe blij zijt ge nu, over the moon toch? (Ik wel, giveaways zijn altijd cool!)

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, heb ik een paar geboortekaartjes klaargezet. Maar ze hebben echt alle stijlen, maten en kleuren. Je kan ook je eigen kaartje ontwerpen of aanpassen, alles is mogelijk. (Een naam is hier niet ingevuld, maar die komt er nog ergens boven/onder/naast, zoals je wil!)

geboortekaartje Olivia geboortekaartje Luuc geboortekaartje Jonah

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je geboortekaartjes gigantisch laat zouden aankomen omdat ze uit het verre Nederland komen. Als je voor 18u bestelt, komen ze (net als bij onze noorderburen trouwens) de volgende dag gewoon aan. (And for the record: verzending naar België is gratis). Alles past trouwens met een gewone postzegel, ook daar geen zorgen dus.

Ze hebben nog schattige dingen, het was bijna niet te doen om er een paar te kiezen. Ik stel dan ook voor dat je zelf een beetje rondneust op hun site, want dit is nog maar een 17-duizendste van wat ze in huis hebben.

geboortekaartje Mare geboortekaartje Sofie geboortekaartje tweeling

Als je zwanger bent of plannen hebt, dit is je kans. Hieronder vind je een kortingscode die je tot het einde van 2015 recht geeft op een korting van -10% op je totale bestelling. Ik hoef je vast geen ideetjes te geven over wat je kan doen met het geld dat je daarmee uitspaart.

Dit is de kortingscode:

BABY10

Seg, en laat iets weten als die kleine spruit geboren is he! (Want wij zijn hier nog altijd wat op zoek naar inspiratie ;-)).