Het is blijkbaar een trend onder bloggers en aangezien ik Miss Hip ben (pun intended), kon ik uiteraard niet achterblijven. Een overzicht van de zomer dus! Ik ga het mij vooral herinneren als de zomer waarin ik zo misselijk en mottig was, dat al de rest een beetje vervaagde. Maar toch, ook heel veel genoten. Ik vergeet vaker dan de helft van de tijd om foto’s te nemen, maar ik heb toch een paar fijne momenten kunnen vastleggen. (Of andere mensen voor mij, merci)

IMG_2616

We hebben de zomer een beetje vroeger ingezet, met alweer een zalige zeilreis. Leven op het water, ik geraak er meer en meer aan verslingerd.

IMG_2926

Ik heb ook heel wat uurtjes doorgebracht op mijn favoriete werkplek: de studio van Nostalgie. Deze foto dateert van 21 juli, dan ben je daar namelijk helemaal alleen. Lange blokken soms, maar ik heb daar echt van genoten. (Ok, ik mis het al een beetje!)

IMG_2927

Ook de zomer waarin we voor het eerst dit te zien kregen. Wat een ongelooflijk moment.

IMG_3055

Het lijkt ver weg, maar we hebben ook een aantal dagen op het strand van Wenduine doorgebracht. Ik was iets te mottig om in de zon te zitten (terwijl ze er dan een keertje was), maar Basiel heeft er de tijd van zijn leven gehad bij moeke en Didi.

IMG_3014 IMG_3028

Een fijne korte vakantie met fijne vrienden. En soms creatief zijn in het verversen van pampers (zindelijkheidstraining is voorlopig ZONDER effect, just saying)

IMG_2818

De zomer waarin we soms al eens onder een dekentje moesten liggen. Bij momenten zelfs getwijfeld hebben om de chauffage op te zetten. Gelukkig is samen onder een dekentje liggen ongelooflijk gezellig. (Ook veel moeten liggen in het algemeen, ook op momenten dat het de bedoeling was dat ik bleef rechtstaan. Maar beter nu, beter!)

IMG_3154 IMG_3146 IMG_3133

Ook de zomer waarin ik zo hard gelachen heb met mijn 2-jarige komiek. Soms een pain in the ass, maar meestal zo leuk! Hij is ook veel mogen gaan logeren op leuke plekken, bij leuke mensen. Ik denk niet dat je nog veel herinneringen hebt van je zomer als 2-jarige op je twintigste, maar ik ben zeker dat hij zich geweldig geamuseerd heeft.

IMG_3083 IMG_3073 IMG_2413

Ook de zomer waarin ik nog verliefder werd op mijn twee mannen. Die kleine natuurlijk. Maar die grote, jongens toch, die doet mijn hart soms echt bonken in mijn keel.

Was het maar altijd zomer. Ik haat kousen.