*Naar een doctoraatsverdediging geweest, van mijn eigen nonkel dan nog. Chapeau zeg, was redelijk indrukwekkend. En kumbaya my lord.

*Mijn sportafspraak gemist. De spinningles bleek afgeschaft in de grote vakantie, daarna stond ik voor een gesloten deur in het zwembad. Ik heb mijn best gedaan, maar ge moet ergens een lijn trekken.

*Voor het eerst in (bijna) 3,5 jaar samenzijn mijn lief kunnen overtuigen om mee te gaan naar een voorstelling.

*Vervolgens mijn ogen uitgebleit bij 14-18. Ik weet niet wat ik had, maar Louiske in zijn pyjama-tje. Ik kon dat niet aan.

*Door mijn moeder afgezet en opgehaald in een geheim straatje. Klinkt zo spannend als het was.

*Frietjes gegeten met stoverij. Sorry lijn.

*Voor de tweede keer dit WK naar een match gekeken. Van onze Noorderburen dan nog, met een echte Hollandse. Het was spannend, ik heb maar twee spelletjes sudoku gespeeld. Nee serieus, misschien dat ik dinsdag wel kijk. Misschien.

*Een nieuwe spelverslaving opgedaan dankzij mijn lief: Keezen. De kapitein en zijn vrouw zijn ook al mee, nu nog de matrozen.

*Drie dozen Thais eten vervoerd met de fiets. Ze hebben het alledrie prima overleefd. I am so proud. Ook met pompoenplanten wat provincies doorkruist, het valt nog af te wachten hoe goed die er aan toe zijn.

*Voor het eerst gaan zwemmen in de Rozenbroeken. Oh my god. Wat een spel. Geleerd dat 20 lengtes zwemmen van 50m, leuker is dan 40 van 25m. Ze gaan mij daar nog zien.

*Daar was wel een gigantisch parking probleem, maar mensen achtervolgen met nat haar is een topidee.

*Vanmorgen niet moeten opstaan om 4u30, maar pas om 7u30. UITSLAPEN. Hebt ge het gehoord? Ik heb mogen uitslapen!

*Vanavond op date met een knappe man die bovendien ongelooflijk grappig is. Toeval of niet, bij mijn lief stond ongeveer hetzelfde in de agenda (maar dan met een vrouw)