Derde keer, goeie keer zou een mens denken. Dus ik dacht, we gaan er nog een keer voor. We zijn nog minder mobiel dan de vorige keer en we kunnen het dus nog minder zelf doen dan een dikke maand geleden. Ik hoef u dat plastisch niet uit te liggen, maar er zit een stevige buik in de weg. Het afdakje verspert de weg.

En omdat oerwoud op bevallingstafel ook geen optie is voor mij, gingen we dus nog eens naar de bikinwax. Jochei.

Ik legde me op de tafel en wachtte tot de schoonheidsspecialiste haar marteling zou beginnen. Het was nog steeds verschrikkelijk pijnlijk, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het al iets beter meeviel. Nog steeds verschrikkelijk, maar overleefbaar. Tenminste, dat dacht ik.

Want de derde keer, bleek de meest schaamtelijke keer te zijn. Plots kreeg ik het bijzonder warm, ik vroeg de martelende dame om de chauffage wat minder te zetten. Ze stelde onmiddellijk voor om de airco op te zetten. Mooi, maar ik bleef het gevoel hebben dat ik in een sauna lag.

Vervolgens begon het een beetje zwart voor mijn ogen te worden. Ik vroeg om wat rechter te zitten, want dat platliggen was een bijzonder ongemakkelijk houding. En toen ging het mis. Ik begon te zweten als een rund en zag de kamer draaien. Poef. En toen ging het licht uit. (Wel een geweldig voordeel dat ik op dat moment al neerlag, natuurlijk. Anders had het pijnlijk kunnen worden)

Ik ben dus flauwgevallen tijdens een bikiniwax. Oh my. Toen ik weer bijkwam hadden ze cola gehaald van de hamburgertent ernaast en vroeg de warmewasmartelares of ze nog mocht verder doen. Met een halve Brazilian ziet een mens er ook maar belachelijk uit, dus ik heb doorgebeten. Daarna ben ik bleek en wankelig naar buiten gewandeld. (Na een telefoontje naar mijn lief mocht ik van hem ook niet meer alleen naar huis fietsen, hij is me komen halen. Met de fiets)

U begrijpt dat ik me sterk moet bezinnen of ik dit ooit nog aandurf. Komaan man, flauwvallen tijdens een schoonheidsbehandeling. Dat is gewoon belachelijk. De cola mocht ik wel houden en heb ik zelfs niet moeten betalen.

Maar durf ik nog, nu ze daar ongetwijfeld praten ‘over de hoogzwangere die flauwviel tijden een bikiniwax’? I don’t know.